Introdueix el subtítol aquí

#ElPisetDeLaRoqueta

Reordenació integral d'un pis del s.XX al centre de València

"Quan entrarem al pis per primera vegada, va ser com viatjar al plató de Cuéntame, però en guarro."

 BARRI DE LA ROQUETA | VALÈNCIA

L'estil dels 60 havia arribat a la ciutat, amb tots els seus recursos més perillosos. Falsos sostres psicodèlics, soculades de fusta conglomerada, mobles barats de melamina, tapisseries d'escai i aparadors descomunals d'estil castellà. Una càpsula del temps que per sort, havia conservat els elements decisius per a que els propietaris es feren amb el pis: les portes originals de doble fulla amb quarterons en vidre, el mosaic hidràulic hexagonal original i una cuina que semblava dissenyada pels "Supersónicos" de Hanna-Barbera, un somni americà d'alumini i acer lacat en blau turquesa. Sobre les successives capes de fals sostre esperava un sostre de bigueta i revoltó amb bigues de ferro, una raresa digna d'un edifici quasi centenari.