FASE III

Definició constructiva i espacial del Magatzem

 El passat dia 6 de març férem una xerrada i una exposició a l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell sobre la proposta per al Magatzem. Explicàrem a la població tot el procés seguit fins al moment i tots els agents que hi han intervingut.

Arribats a este punt hem definit les característiques constructives i espacials del Magatzem. També hem desmuntat els elements que presentaven un perill més imminent de col·lapse. 

Actuacions preventives al Magatzem

Per tal d'evitar possibles enderrocaments sobtats a l'edifici i poder tenir controlada l'estructura principal de la nau (així com tots els elements característics a conservar), es va procedir a la retirada dels elements de coberta i el seu posterior emmagatzemament, per tal de ser reutilitzats. Una volta alleugerida la coberta, també es va procedir a l'eliminació de tots els cossos impropis, així com a l'enderrocament d'aquelles parts que amenaçaven amb una imminent caiguda.

Proposta d'intervenció i usos

En base als resultats de la segona fase del procés participatiu, i tenint en compte el caràcter així com la història de l'edifici i el seu conjunt,  es presenta una proposta d'intervenció amb un clar objectiu: recuperar l'espai arquitectònic per a l'ús per part de la ciutadania.

L'espai recuperat és sensible als criteris d'inclusió, igualtat i accessibilitat, alhora que compatible amb les característiques històriques del conjunt.